Hinnat ja toimitus | Tulosta |  Shkposti

 

 

Paanajärven veneen hinta on 1100 e/ 4,7 metriä pitkä tai pienempi vene, 1150 e/ 5 metrinen vene ja 1200e / 5,3 metrin vene. Vaikka Paanajärven saunat kuljetetaan asiakkaan kotipihalle saakka, veneitä ei voida toimittaa kotipihalle asti, koska niiden koko - hinta -suhteen vuoksi kuljettaminen osoittautui kohtuuttoman kalliiksi.

 

Sen sijaan vene voidaan tuoda karjalaiskylien ja pienten teiden alueelta Kostamukseen, aivan Suomen rajan viereen, pienestä lisämaksusta.

 

Yksityishenkilö ei tarvitse muita tulli- tai maahantuontiasiakirjoja kuin kuitin ostamastaan veneestä.Tullia veneestä ei tarvitse maksaa, mutta normaali alv 24 % maksetaan veneen ostohinnasta Suomen rajalla.

 

Normaaliin rajanylitykseen tarvitsee tietysti viisumin, jonka saa matkatoimistosta n. 50 euron hintaan. Tarkemmat ohjeet saat meiltä sähköpostitse.

 

Kysy lisää yhteyshenkilöltämme puhelinnumerosta 050 344 1985 / +79317025173 tai varaa vene "Ota yhteyttä" -linkistä sivun yläreunan valikosta.

 

Moottorivenemallin hintaan sisältyy yksi airopari ja soutumalliin airojen lisäksi huoparit (=kakkosairot, apuairot).  

Tuhtojen kannet ovat irrotettavissa ja vietävissä säältä suojaan. Veneet tervataan valmiiksi veistämöllä.

 

 Asiakkaan erityisestä toivomuksesta keskipenkin tilalle voidaan kiinnittaa Vienan perinteinen "pentturi"-lauta. Tällöin venettä soudetaan veneen kokasta. Kokasta soutaminen vaatii veneeseen kaksi henkeä, jotta vene on tasapainossa. Vienassa venettä soudetaankin yleensä kahdestaan.


 
© Paanajrven puusta Oy 2006 - Design paakeskus.com